ПРОДУКТИ Това са продукти създадени от Д-р Бо за американският пазар

Продукти&Книги

“PUSH THE LIMITS”

Като човек минал през много и различни методи за онлайн бизнес, Д-р Бо показва кои са грешките, които най-много са му пречили по пътя на успеха. Освен за своите грешки той споделя и такива, които могат да спънат много хора и да ги откажат още от самото начало. Неговата цел е не само да сподели кои са те, но и как могат да бъдат избегнати без това да коства много пари и средства. Ако успеете да преодолеете всичките възможни пречки, които са споменати в книгата, то вашият шанс за успех се увеличава драстично.

“WORK HARD, BUT SMART”

В този видео курс Д-р Бо разкрива как стъпка по стъпка да създадем първия си дигитален продукт и как да изградим своя имейл лист, така че да можем да изкараме още повече пари от него. Освен това той показва кои са най-често срещаните грешки при създаването на такъв тип продукти и какво да направите, за да не ги допуснете. Техниката, за която той говори отнема не повече от 2 часа на ден и в рамките на 1 месец можете да направите своя първи дигитален продукт.

Продукти&Книги
Продукти&Книги

“MAKE MONEY ONLINE” 

В тази Kindle книга, която е написана през 2015 година, Д-р Бо разказва за актуалния по това време метод за изграждане на имейл лист и как да създадете първата си маркетингова фуния. Също така се говори за теми като как да станем експерти, да изберем ниша, как да автоматизираме процеса, как да си направим сайт и други теми.

“GANGSTAGRAM CASH

Gangstagram Cash е кратка книга, подходяща за начинаещи, която прави точно това, което казва и ви показва как да печелите пари използвайки силата на CPA компаниите! Чрез това ръководство ще научите точно какво е CPA маркетингът, защо и как трябва да го използвате, за да увеличите финансовите си ресурси. Освен това, вие също ще научите как да бъдете приети в едни от най-популярните и най-високо платените CPA мрежи, което обикновено е една от най-трудните задачи в този бизнес.

Продукти&Книги