Моята история

Д-р Богомил Стоев, по-известен с псевдонима Д-р Бо, е български зъболекар с 5+ години стаж в тази професия. Преди повече от 12 години започва да се занимава с онлайн маркетинг, търсейки различни стратегии за развитие на бизнес в интернет. Започва своята кариера като афилиейт маркетолог(продаване на чужди продукти онлайн чрез имейли и различни статии), преминава през създаване на свои продукти, SEO, оптимизация на сайтове за повече продажби, МЛМ, докато накрая се захваща с Фейсбук маркетинг за своята практика и завършва с реклами за онлайн магазини. Повечето му проекти са осъществени в САЩ, в силно конкурентен пазар с цел по-бързо научаване и разкриване на работещи стратегии.

Освен всичко друго успоредно със своето онлайн предприемачество, Д-р Бо успешно развива проекта Мастърмайнд България с двама свои приятели. Благодарение на този проект в България официално влиза преведен на български език филма „Тайната“, който се превръща в най-продаваният филм за личностно развитие в България. За кратък период от време сайтът се превръща в най-богатата със съдържание платформа за личностно развитие като част от статиите са писани лично от Д-р Бо. По край този проект, той става лектор по теми свързани с личностното развитие, взаимоотношенията, комуникацията, езика на тялото и управление на мисленето. Заедно със своя екип организират първото Мастърмайнд парти, в което взимат участие много известни лектори по различни теми като Наталия Кобилкина, Вергиния Захариева и много други.

В момента Д-р Бо е един от най-успешните маркетолози в САЩ и България по теми свързани с промотирането на онлайн магазини във Фейсбук и постигането на феноменална възвращаемост на рекламния бюджет. Като в свободното си време е консултант и лектор по тези теми в България и САЩ.